www.regiozwolle.net online

11 februari 2013
Door Regio Zwolle

Activiteiten en netwerk in beeld

Met de realisatie van de website zijn we nu in staat alle activiteiten van de regionale samenwerking in de Regio Zwolle in beeld te brengen. Stapsgewijs ontwikkeld de Regio Zwolle zich. En we zijn er dan ook trots op dat we nu deze volgende stap hebben gezet.
U ziet welke partners betrokken zijn en aan welke projecten ze samenwerken. Het actuele nieuws over de projecten vindt u hier terug. Ook kunt u via deze website vanuit het knopje netwerk makkelijk doorlinken naar alle partijen die actief zijn in de regionale samenwerking.

Nieuwsbrief

Vanuit deze website produceren we regelmatig een Nieuwsbrief met nieuws over onze projecten en activiteiten.
De Regio Zwolle is een lichte en flexibele samenwerkingsconstructie 'in ontwikkeling' met 17 gemeenten. Dus ook programma's en projecten zijn in ontwikkeling. We zullen de website regelmatig actualiseren met de laatste ontwikkelingen.

Suggesties?

Heeft u opmerkingen en suggesties voor website of nieuwbrief? We horen ze graag!
Bekijk de hier de website.

Kees Praamstra (Secretaris Regio Zwolle) 038 498 2880