Internationaal Ondernemen

15 mei 2017
Door Irna Evers

Bent u internationaal actief of heeft u die ambitie? Kom naar de Business Proloog met als thema Internationaal Ondernemen op donderdag 15 juni. Deze bijeenkomst gaat vooraf aan de opening van de internationale Hanzedagen in Kampen en het Water Connects congres op vrijdag 16 juni voor bestuurders en ondernemers uit 16 landen.

De Business Proloog bestaat uit een bedrijfsbezoek aan Zuidberg, een prachtig internationaal bedrijf onder de rook van Kampen, gevolgd door een presentatie en paneldiscussie waarbij Internationaal Ondernemen centraal staat. Hoe kunnen bedrijven slim hun markt vergroten? Weet u welke organisaties en partners u kunnen helpen bij uw internationale expansie? Scherp uw kennis aan en deel uw eigen ondernemers ervaringen.

Aansluitend kunt u deelnemen aan het exclusieve Captain's Dinner tijdens een vaartocht rondom Kampen met ondernemers uit o.a. de Hanzesteden Kampen, Zwolle, Deventer, Doesburg, Brilon (D) en Herford (D). U gaat daarbij de spectaculaire opening van de Internationale Hanzedagen bijwonen. Dit event is georganiseerd door de ondernemersverenigingen: VNO-NCW Midden, MKB Regio Zwolle en Business Hanse.

Inschrijfformulier met informatie over de onderdelen.