Kosten besparen op uw woon-werkverkeer?

5 september 2017
Door Irna Evers

Weet u hoeveel geld u kwijt bent aan uw woon-werkverkeer? U kunt het snel en gemakkelijk uitrekenen met de online tool www.pendle.nl. Een unieke tool in Nederland, die niet alleen de variabele kosten berekent, maar alle kosten van het woon-werkverkeer.

Besparen

Met Pendle.nl kunt u de totale kosten van uw woon-werkverkeer berekenen én vergelijken met andere vervoermiddelen. Anders reizen kan flink wat geld besparen. De tool heeft een quickscan, die in vier simpele stappen al direct inzicht geeft in uw reiskosten. Wilt u een uitgebreider advies, dan geeft de uitgebreide scan een meer op maat gesneden advies.

Inmiddels is de tool twee maanden online. Van de gebruikers die de survey hebben ingevuld geeft 44% aan dat Pendle.nl voor hen nieuwe informatie heeft opgeleverd.

Maak vandaag nog gebruik van de tool en bekijk wat u kunt besparen. Pendle.nl is een initiatief van Twente Mobiel en Zwolle-Kampen. Beide Beter Benutten regio’s zetten zich in om de bereikbaarheid van de regio’s te verbeteren.