Marketingplan Regio Zwolle

8 december 2017
Door Ilona Knotters

Regio Zwolle heeft de ideale infrastructuur voor groei dankzij de logistieke positie, sterke topsectoren en de onderliggende kennisinfrastructuur. Kunststoffen, e-commerce, health en agri & food zijn de sectoren waarmee de regio zich onderscheidt. Dat is de boodschap van het marketingplan van Regio Zwolle, gemaakt door Marketing Oost in samenspraak met ondernemers en stakeholders in de hele regio.  

Dit marketingplan geeft richting voor lobbyisten, acquisiteurs, accountmanagers en een organisatie als de Economic Board om onze regio op de kaart te zetten. We vertellen hiermee gezamenlijk één boodschap over de Regio Zwolle. Dit is de regio die excelleert in kunststoffen, e-commerce, health en agri & food en is dus de logische keuze voor bedrijven in deze sectoren om zich te vestigen. Organisaties als OostNL en Netherlands Foreign Investment Agency, die zich bezighouden met het aantrekken van investeringen naar (Oost-) Nederland, kunnen met dit duidelijke profiel gerichter investeringen laten landen in onze regio. 

Klik hier om het Marketingplan Regio Zwolle te bekijken.