Uitrol marketingplan Regio Zwolle

12 december 2017
Door Regio Zwolle

Uitrol marketingplan Regio Zwolle

In het nieuwe jaar begint MarketingOost met het uitrollen van het Marketing plan voor de Regio Zwolle. Zwolle heeft de ideale infrastructuur voor groei. We vertellen hiermee gezamenlijk één boodschap over de Regio Zwolle. Dit is de regio die excelleert in kunststoffen, e-commerce, health en agri & food.  

Eén van de eerste stappen die we zetten is het bekend maken van de positionering van de regio bij landelijke acquisiteurs als het NFIA en de regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Doel is het laten landen van hun acquisitie-inspanningen op de internationale markt in de regio Zwolle. We willen als regio zichtbaar worden opgenomen in hun middelen.  

In de eerste twee maanden van 2018 gaan we ook met verschillende spelers in de regio bespreken hoe de doelen, sectoren en pay off van het marketingplan in hun eigen plannen en werkzaamheden verankerd gaan worden. MarketingOost kan daarbij faciliteren door het leveren van presentatiesheets en beeldmateriaal die iedereen kan gebruiken in zijn eigen presentaties of bezoeken aan externe partijen. Het doel is om gezamenlijk Regio Zwolle extern te positioneren als de regio die op alle fronten ruimte biedt om te groeien. Deze boodschap wordt ook afgegeven tijden de Netwerkbijeenkomst van Regio zwolle met Kamerleden in Den Haag in januari.  

We zetten ons in om samen met Ondernemers, Overheid en Onderwijs investeringen en kenniswerkers aan te trekken. Met dezelfde boodschap en doelen voor ogen kan iedereen hier vervolgens vanuit zijn eigen rol invulling aan geven.

 

marketing plan regio zwolle