De Regio Zwolle Estafette

26 februari 2018
Door Regio Zwolle

Bij een estafette geef je meestal een stokje door. Bij de Regio Zwolle Estafette is het stokje vervangen door het verhaal over de kansen van en voor de regio. Het doel van deze estafette is elkaar in een gemoedelijke sfeer te leren kennen en de binding tussen de gemeenten van de Regio Zwolle te versterken. Graag nodigen wij jouw gemeente uit om mee te doen. 

Hoe geven we het stokje door?

Elke twee weken gaan enkele medewerkers van een gemeente van de Regio Zwolle op bezoek bij hun buurgemeente. Beide gemeenten geven een presentatie over hun eigen succesvolle bijdrage aan de regio. Enkele medewerkers van de ontvangende gemeente gaan dan twee weken later op bezoek bij een volgende gemeente, enzovoort. Elke gemeente ontvangt dus een keer en gaat een keer op bezoek.

Wanneer is het startschot?

Twintig gemeenten en vier provincies zijn onderdeel van de Regio Zwolle. Twaalf organisaties kunnen dit jaar mee doen. Bij succes komt er in 2019 een tweede estafette. Het eerste bezoek is op donderdag 5 april gepland

Bij succes komt er in 2019 een tweede estafette. Het eerste bezoek is op donderdag 5 april gepland en het streven is om het laatste bezoek eind november te organiseren 

Regio Battle

De estafette sluiten we af met een feestelijke Regio Battle op 29 november. Alle deelnemers aan de estafette kunnen met hun gemeente strijden om de Regio Battle Bokaal. Noteer deze datum in je agenda. Het  gaat een groot feest worden op een mooie locatie met de nog te formeren Regio Battle Band.

Doe mee in de Regio Battle Band

Ken je iemand in jouw gemeente die een instrument speelt of zingt, moedig deze dan aan zich aan te melden voor de Regio Battle Band. Ideeën voor een feestelijke locatie of voor de Battle zijn van harte welkom. We maken er een gezamenlijk spektakel van.

Informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met het Regio Zwolle Bureau via regiozwolle@zwolle.nl.

regio zwolle estafette