Regio Zwolle landelijk gepromoot

16 april 2018
Door Regio Zwolle

Op 31 maart 2018 won PEC Zwolle met 2-0 van Sparta Rotterdam. PEC Zwolle speelde deze wedstrijd met een aangepast wedstrijd: de Regio Zwolle stond prominent voorop de borst. De wedstrijd was het slotstuk van de Week van de Vitaliteit.

Het shirt was - naast het logo - voorzien van de Regio Zwolle-slogan ‘voor groei’. Zo werd regionaal en landelijk de aandacht gevestigd op de groeipotentie van de Regio Zwolle en haar (vitale) inwoners. De slogan ‘voor groei’ was tevens een verwijzing naar de Week van de Vitaliteit: om groei te realiseren zijn vitale inwoners het belangrijkste kapitaal. Het aangepaste wedstrijdshirt werd mogelijk gemaakt door PEC Zwolle en hoofdsponsor Molecaten, in samenwerking met Regio Zwolle en MarketingOost.

De wedstrijdshirts werden na de wedstrijd verkocht. Met de opbrengst werd geld ingezameld voor Intermezzo Zwolle (nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten) en PEC Kicks ASS (voetbal voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis) van PEC Zwolle United en Stichting Empower.

Week van de Vitaliteit De Week van de Vitaliteit werd voor de tweede keer georganiseerd en stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen te stimuleren.

De Week van de Vitaliteit is een initiatief van PEC Zwolle / Regio Zwolle United en haar partners. Op het gebied van sport, voeding en gezondheid werden meer dan 20 activiteiten georganiseerd voor kinderen, scholieren, ouderen, ondernemers, bestuurders en  andere doelgroepen. Daarmee zetten PEC Zwolle, Regio Zwolle United en alle partners de kracht van sport in voor een Regio Zwolle waarin iedereen kan meedoen en/of een steentje kan bijdragen.

Bijgaande foto's van Henry Dijkman en Martijn Kleingeerts

Meer informatie en een volledig overzicht van activiteiten is te vinden op:  www.peczwolle.nl/weekvandevitaliteit.

Er zijn momenteel nog enkele wedstrijdshirts beschikbaar voor verkoop. Meer informatie is verkrijgbaar via Tomas Toma via ttoma@peczwolle.nl.

regio zwolle landelijk gepromoot week van de vitaliteit