Publicatie Life Lezing 2018

25 mei 2018
Door Regio Zwolle

Op donderdag 5 april 2018 verzorgde Reinier van den Berg (bekend als weerman bij RTL4, nu duurzaam ondernemer), bij Aeres Hogeschool Dronten de Life Lezing 2018, met als titel ‘Klimaatverandering en de gevolgen voor de wereldvoedselvoorziening’. Van den Berg schetste enerzijds ‘the dark site of climate change’, anderzijds gaf hij oplossingen om de klimaatklok terug te draaien, van vijf over twaalf naar vijf voor twaalf. Mensen zelf zijn volgende Van den Berg aan zet!
Marc van Rijsselberghe sloot daarop aan. Hij is als ondernemer betrokken bij Zilt Proefbedrijf Texel (www.ziltproefbedrijf.nl) en experimenteert met de teelt van meerdere gewassen op zilte gronden.
De publicatie van de Life Lezing 2018 is op te vragen bij het evenementenbureau, evenementen.hogeschool.dronten@aeres.nl

publicatiesessie life lezing 2018 regio zwolle