Kennispoort blikt terug op een succesvol 2018

31 januari 2019
Door Jennifer Nijboer

Kennispoort Regio Zwolle kijkt terug op een succesvol jaar. Een jaar waarin een mooi aantal ondernemers door de innovatieadviseurs goed op weg geholpen zijn. Samen met het Health Innovation Park, Polymer Science Park en het Agri & Food Innovatieteam hebben we onze dienstverlening onderzocht. Ondernemers die wij geholpen hebben geven aan tevreden te zijn en geven de organisaties gemiddeld het rapportcijfer 7,7 voor de kwaliteit van de adviesgesprekken.

Ook werden er voor verschillende doelgroepen evenementen georganiseerd. Deze werden goed bezocht en ondernemers geven Kennispoort hiervoor een 7,9!

Nieuwsgierig naar de overige resultaten en wat het team er zelf van vindt?
Ontdek het hier in minder dan tien minuten.