Geef je op voor het FinaleFestival Regio Zwolle!

13 mei 2019
Door Marnix Hersbach

Regio Zwolle organiseert voor de medewerkers van de 21 gemeenten en de 4 provincies een netwerkbijeenkomst op donderdag 27 juni in Echten, gemeente De Wolden. Inloop vanaf 12.30 uur met broodjesbuffet. We sluiten muzikaal af!

Centraal in deze bijeenkomst staat ontmoeting, leren van elkaar en elkaar versterken op de vijf opgaven van Regio Zwolle: de zogeheten Nieuwe Agenda. De uitnodiging staat hieronder. Geen medewerker van de overheid, maar wel geïnteresseerd? Ook van harte welkom.

Geef je op voor het FinaleFestival!

Dé leerzame én feestelijke bijeenkomst voor de medewerkers gemeenten en provincies Regio Zwolle

Het FinaleFestival is een feestelijke en interactieve bijeenkomst en tegelijk de afsluiting van de Regio Zwolle Estafette. Daar wil je toch bij zijn? Van harte welkom! We beginnen met een broodje en we eindigen met een band en een borrel!

 De Estafette in enkele woorden

De meeste gemeenten hebben inmiddels het spreekwoordelijke stokje ontvangen en doorgegeven. Tijdens deze ontmoetingen gingen collega’s van twee gemeenten met elkaar in gesprek. Het was vooral informeel, inspirerend en interessant. Elkaar leren kennen, kennisdelen en weten waar Regio Zwolle voor staat!

Voor wie is het FinaleFestival?

Het FinaleFestival is voor collega’s die met de Estafette meededen én voor collega’s die alsnog graag dit staartje van de Estafette meemaken! Dus geef deze uitnodiging door aan je collega’s. We willen graag een spetterende afsluiting, dus aarzel niet en neem ze mee: collega’s die zich bezighouden met de opgaven vanuit de Nieuwe Agenda (economie, human capital, bereikbaarheid, leefomgeving en energie), collega’s van communicatie en bestuurssecretariaat en andere belangstellenden. En uiteraard zijn ook de gemeentesecretarissen uitgenodigd. Medewerkers van de vier provincies zijn ook welkom.

Wat kun je verwachten?

We gaan het Netwerkleiderschapspel (echt een aanrader!) spelen, ontwikkeld en begeleid door Common Eye. Je hebt de keuze uit vijf workshops vanuit de Nieuwe Agenda én… je kunt genieten van het eerste optreden van de enige Regio Zwolle Band met songs van Lady Gaga, De Dijk en Kensington. Dit zijn zo maar wat ingrediënten die een inspirerende middag beloven…

Globale programma

Vanaf 12.30 uur:    Inloop met een broodjesbuffet

13.00 uur:                 Welkom Kees Praamstra, secretaris Regio Zwolle

13.15 uur:                  Lezing van Commoneye

Organiseren in en met netwerken

13.45 uur                  Leiderschapspel

15.15 uur                    Workshops over opgaven van de Nieuwe Agenda (economie, menselijk kapitaal, leefomgeving, bereikbaarheid en energie)

16.00 uur                  Muziek met de enige echte Regio Zwolle Band!

Aanmelden

Noteer je 27 juni in je agenda? En nogmaals: attendeer je collega’s ook op deze datum! Je kunt je nu al aanmelden.

Let op! De aanmeldingsdatum is verruimd: Wil je dat voor woensdag 29 mei doen? Daarna ontvang je het definitieve programma. Vragen? Neem contact op met Harmieke Paters, h.paters@zwolle.nl of 06-10224335.

Tot ziens op 27 juni!

Kees Praamstra,

secretaris Regio Zwolle