Panorama Nederland: een optimistisch en aantrekkelijk toekomstbeeld

2 juli 2019
Door Carla Dijkstra

Panorama Nederland is een toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Het laat zien hoe de grote maatschappelijke vraagstukken van nu de sleutel kunnen zijn voor welkome, structurele verbeteringen in de toekomst. Het College van Rijksadviseurs schetst met Panorama Nederland een optimistisch en aantrekkelijk toekomstbeeld. Een Nederland dat voor iedereen uiterst herkenbaar blijft, maar dat toch op allerlei terreinen fundamenteel anders werkt.

Van dinsdag 2 juli tot en met zondag 7 juli staat Panorama Nederland in de Consistorie van de Grote Kerk in Zwolle. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen en een blik in de toekomst te werpen. In de avond worden in het stadhuis interessante lezingen georganiseerd.

U kunt zich opgeven via https://bit.ly/2XfgfuD.

Lees hier het programma.