arrow left Terug

Fotoverslag en terugblik Regio Zwolle Prinsjesdag 2019

24 september 2019
| Door Carla Dijkstra

Regio Zwolle Prinsjesdagcongres

Terugblik

Het welkomstwoord door kersverse MarketingOost directeur Evelyn Borgsteijn zette de toon van het 10e Prinsjesdagcongres:

“We zullen ons als Regio Zwolle pro-actief moeten profileren om ons te positioneren. Het is van groot belang dat het verhaal van Regio Zwolle op orde is, de ambitie scherp en vooral de lobby gecoördineerd. MarketingOost zet daar graag samen met de partijen de schouders onder.”

Daarna werd de troonrede vakkundig geanalyseerd door senior econoom Marcel Klok van ING. Waarna voorzitters Jelle Weever (MKB Regio Zwolle) en Laurens de Lange (VNO-NCW regio Zwolle) in gesprek gingen met de burgemeester van Raalte: Martijn Dadema.

In aanloop van het Regio Zwolle congres in december, werd de longlist met maar liefst 100 kanshebbers op de titels ‘Starter van het jaar’ en ‘ondernemer van het jaar’ bekend gemaakt door juryvoorzitter Marius Nijland en ondernemer van het jaar winnaar uit 2018: Johan van Marle.

Fotoverslag

We nodigen u van harte uit om het fotoverslag van het Prinsjesdagcongres te bekijken, zie onderstaande fotogalerij.

Zien we u volgend jaar weer?

Hartelijke groet, mede namens sponsoren en partners,

Hedwig Duteweerd, MarketingOost
Auke Oosterhoff, VNO-NCW Regio Zwolle
Lisa Heethaar, MKB Nederland Regio Zwolle
Kees Praamstra, Regio Zwolle

Videoverslag Prinsjesdagcongres 2019

Fotoverslag