Regio Zwolle presenteert vernieuwde toolkit

3 december 2019
Door Carla Dijkstra

Regio Zwolle Bureau heeft haar toolkit vernieuwd. De toolkit is een spreekwoordelijke gereedschapskist met allerlei instrumenten om u snel wegwijs te maken in de licht bestuurlijke samenwerking. Ook als u al een tijd werkzaam bent in en voor Regio Zwolle is het handig om regelmatig de toolkit te raadplegen. We zijn een dynamische netwerkorganisatie en bieden u graag steeds actuele informatie over het reilen en zeilen binnen Regio Zwolle en wat dat voor uw organisatie betekent.

Kees Praamstra, secretaris Regio Zwolle: ”Een ‘gereedschapskist’ die laat zien wat Regio Zwolle is, wat onze ambitie is en hoe we daar naar toewerken. Speciale aandacht vraag ik u voor de tien meest gestelde vragen. Een handig instrument voor raadsleden, statenleden en medewerkers van regiopartners zoals gemeenten, provincies, bedrijfsleven en onderwijs. Tip: attendeer nieuwe collega’s en bestuurders op de instrumenten in de toolkit. Op deze manier helpen we hen om zich snel thuis te voelen in Regio Zwolle.”

Daarnaast zijn onder meer de Atlas van Regio Zwolle, de praatplaat Regio Zwolle en het jaarverslag 2019 toegevoegd. Meer weten? Lees dan ook het rapport ‘Regio Zwolle stapt over eigen grenzen’ en de uitgebreide uitleg over onze governance: hoe Regio Zwolle als samenwerkingsverband is ingericht. Denk aan taken, rollen en verantwoordelijkheden.

De begroting ‘regiobudget Regio Zwolle 2020’ volgt in de loop van december 2019. Mocht u een idee hebben dat ook in toolkit zou passen, laat het ons dan weten via regiozwolle@zwolle.nl.

Toolkit