Wat bereikten Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park in 2019

16 december 2019
Door Harmieke Paters

Op donderdag 12 december was de jaarlijkse Innovatielunch voorafgaand aan het Regio Zwolle Congres. Tijdens de Innovatielunch 2019 presenteerden Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en Polymer Science Park de resultaten over het jaar 2019.

Eindejaarspublicatie

De in 2019 behaalde resultaten van Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park en Health Innovation Park zijn in de eindejaarspublicatie op een rijtje gezet. Zo geven ondernemers in zes filmpjes voorbeelden hoe zij werden geholpen om innovaties en vernieuwingen te realiseren.

Gemeente Urk was gastheer en verzorgde de lunch voor bijna 200 aanwezige ondernemers en medewerkers van onderwijsinstellingen en overheden. Aansluitend vond het Regio Zwolle Congres plaats met als thema ‘Blijf in Business’, ‘Hyperflexibel ondernemen in een platformeconomie’.