arrow left Terug

Maak kans op de Industrial Startup Award Ommen 2020!

13 februari 2020
| Door Regio Zwolle

Ben jij of ken jij die startup die actief is in de maakindustrie? Met behoefte aan bedrijfsruime of productieruimte in Ommen? En gebruik wil maken van ondersteunende faciliteiten als personeel, machines, administratie, receptie, accountant en persoonlijke business coaches? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in op de Industrial Startup Award Ommen en win bovenstaande zaken om een (door)start te maken als ondernemer in Ommen. De Industrial Startup Award Ommen 2020 is een initiatief van Startershuis DOEN!, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Larcom, Vrieling Adviesgroep, Rabobank Vaart & Vechtstreek en de gemeente Ommen. Neem voor inschrijving, details en nadere informatie contact op met Peter Zwartscholten van Startershuis DOEN! peter@startershuisdoen.nl of