arrow left Terug

Upgrade Jezelf Regio Zwolle: van alleen stappen zetten, naar samen sprongen maken!

14 februari 2020
| Door Regio Zwolle

Regio Zwolle is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Om die groei aan te kunnen en door te zetten, is een sterke en vitale arbeidsmarkt van belang. De beste mensen op de juiste plek. Jongeren moeten in de regio werk weten te vinden en werkgevers moeten investeren in wendbare werknemers. Iedereen die kan en wil werken moet de kans krijgen mee te doen en te groeien. Het is tijd om te investeren in mensen. En daar zijn financiële middelen voor: tijd voor een upgrade!

Investeer in jezelf en je mensen

De Human Capital Agenda van Regio Zwolle richt zich op talent ontwikkelen en benutten met als doel economische groei. Om werkgevers te helpen investeren in zichzelf en hun mensen, is Upgrade Jezelf opgericht. Een platform vol inspirerende verhalen, handige tools, een netwerk van specialisten en een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Iedere sector een eigen groeiambitie

Binnen Upgrade Jezelf zijn acht sectoren actief: Bouw, Transport & Logistiek, Creatieve Industrie, Agri & Food, Zorg, Onderwijs, E-commerce en Techniek. Allemaal werken ze aan een eigen groeiambitie binnen hun sector, en ze leren veel van elkaar door overkoepelende thema’s.

Financiële steun voor mkb’er, werkgever of zzp’er!

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een onderdeel van Upgrade Jezelf. Overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden werken hierbij samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt door te investeren in mensen: een leven lang ontwikkelen. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle helpt ondernemers om dit mogelijk te maken. Ben je mkb’er, werkgever of zzp’er? Is jouw bedrijf gevestigd in Regio Zwolle en wil je extra investeren in de skills en knowhow van je (toekomstige) werknemers? Dan kun je een beroep doen op dit fonds. Samen met andere werkgevers en partners of individueel. Benieuwd naar wat Upgrade Jezelf voor jouw organisatie kan betekenen? En welke succesverhalen er zijn? Kijk dan op www.upgradejezelfregiozwolle.nl.