arrow left Terug

Medewerkers Regio Zwolle Bureau werken thuis

15 maart 2020
| Door Regio Zwolle

Update 2, 31 maart

Medewerkers van het Regio Zwolle Bureau werken in ieder geval tot en met dinsdag 28 april 2020 zoveel mogelijk  thuis. Regio Zwolle Bureau volgt hiermee het dringende advies van het kabinet op dat dinsdag 31 maart werd gecommuniceerd. We hopen op deze wijze mee te helpen de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk tegen te gaan. Dit in het belang van ieders gezondheid en de impact op onze economie. De medewerkers zijn goed bereikbaar via mail en telefoon.

Regio Zwolle Bureau heeft de volgende uitgangspunten:

• We gaan door met onze werkzaamheden en doen dat vooral vanuit huis.

• We nemen alleen telefonisch of via bijvoorbeeld een conference call deel aan overleggen.

• Deze aanpassingen communiceren we met onze directe betrokkenen. Ook bestaande afspraken gaan telefonisch, via een conference call of worden uitgesteld.

Contactgegevens

Op de contactpagina staan de gegevens van de medewerkers van het Regio Zwolle Bureau (naam, telefoonnummer en functieomschrijving).

Vragen

Mocht er in tussentijd iets veranderen in de coronacrisis dan passen we onze aanpak hierop aan. Heeft u vragen over bovenstaande uitgangspunten? Dan kunt u het Regio Zwolle Bureau bereiken via regiozwolle@zwolle.nl of bel met Harmieke Paters, 06-10224335.

Voor ontwikkelingen over en binnen Regio Zwolle kunt u terecht bij uw contactpersoon of mail naar regiozwolle@zwolle.nl.