arrow left Terug

Het jaarverslag Regio Zwolle 2019 is uit!

10 april 2020
| Door Regio Zwolle

Het jaarverslag van en over Regio Zwolle geeft een overzicht van de resultaten in het afgelopen jaar. Lees in het jaarverslag wat we hebben gedaan voor Regio Zwolle op het  gebied van economie, human capital, leefomgeving, bereikbaarheid en energie. Ook Kennispoort Regio Zwolle, MarketingOost en onze partners vanuit het onderwijs blikken terug op wat zij in 2019 voor de regio hebben betekend. Verder benoemen we enkele highlights op het gebied van public affairs en communicatie.

Regiovoorzitter Peter Snijders: “In 2019 is de ambitie van Regio Zwolle in een zichtbare flow terechtgekomen. Dat zie je ook terug in dit jaarverslag.  Regio Zwolle wil de economische hoofdstructuur van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven completeren als vierde economie van Nederland. In 2019 bestonden we tien jaar. Ik durf te zeggen dat we in deze korte tijd uitgegroeid zijn tot een voorbeeld voor heel Nederland. We zijn een proeftuin voor ons land waarbij we de ruimte bieden voor bedrijven, ondernemers en inwoners en waar we rust koesteren waar nodig.”

Naast een terugblik biedt het jaarverslag ook een doorkijk naar 2020. Peter Snijders laat in zijn voorwoord weten dat het goed is dat we samen vol trots terugkijken op 2019, maar dat 2020 een jaar is dat we elkaar vooral moeten steunen in alles wat er nu en de komende tijd op ons afkomt vanwege de coronacrisis.

Jaarverslag Regio Zwolle 2019