arrow left Terug

Leergang samenwerking tussen overheden, onderwijs en bedrijfsleven in Regio Zwolle

17 juli 2020
| Door Regio Zwolle

Regio Zwolle en Talentenregio organiseren in de tweede helft van 2020 een leergang regionale samenwerking. Deze is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van provincies, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties die zich willen doorontwikkelen tot netwerkprofessional in  samenwerken tussen overheden, bedrijfsleven en onderwijs.

De leergang staat onder leiding van dr. mr. Maarten Hageman, onder andere kerndocent samenwerken van de Vereniging Nederlandse Gemeenten en van de Vrije Universiteit Law Academy. De begeleiding is in handen van Corné Paris, voormalig strateeg van de provincie Overijssel, partner bij Twynstra Gudde en directeur bij de provincie Utrecht en de gemeente Apeldoorn. De docenten zijn toonaangevend in de wereld van samenwerkingsvraagstukken, als wetenschappelijk onderzoeker en adviseur.

Gastsprekers (bestuurders, managers, onderzoekers en ondernemers afkomstig uit samenwerkingspartners Regio Zwolle) leveren een bijdrage vanuit deskundigheid en praktische ervaring in Regio Zwolle: wat zijn de belangrijkste thema’s, welke samenwerkingswensen leven er, welke samenwerkingsexpertise kunnen we delen en wat verwachten we van elkaar als professionals?

De bijeenkomsten zijn op 26 oktober, 14 december, 18 januari, 1 maart en 29 maart. 

Meer praktische en inhoudelijke informatie, waaronder de kosten van de leergang,  staat in de folder Leergang regionale samenwerking Regio Zwolle.