arrow left Terug

Regio Zwolle lanceert video tijdens Prinsjesdagcongres

15 september 2020
| Door Carla Dijkstra

Tijdens het elfde Regio Zwolle Prinsjesdagcongres is de nieuwe Regio Zwolle promotievideo gelanceerd. In een corona-proof setting in Lumen Hotel & Events in Zwolle is de video in première gegaan in de aanwezigheid van gasten uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid in Regio Zwolle. De video zet Regio Zwolle centraal op de kaart als 4e economische topregio in 2030 én licht de vele sterke sectoren van de regio uit. Onder andere de bewezen sectoren Health, Agri & Food en Kunststoffen spelen hierin een prominente rol. Ook de veelbelovende sectoren E-commerce, Logistiek, Vrijetijdseconomie en Maakindustrie maken van Regio Zwolle een krachtige regio.

De video zal de komende periode gepromoot worden via de website en social media kanalen van Regio Zwolle en is onderdeel van de interne en externe branding van Regio Zwolle. De video is tot stand gekomen in een samenwerking tussen MarketingOost en het Regio Zwolle bureau.

Meer informatie over Regio Zwolle? www.regiozwolle.info