arrow left Terug

Upgrade Jezelf Regio Zwolle in Elseviers Clique Magazine

18 september 2020
| Door Carla Dijkstra

Op zaterdag 12 september lag Elsevier op de mat bij alle abonnees met in de Clique Magazine bijlage een interview over de Regio Zwolle arbeidsmarktaanpak. Deze aanpak is zeer slagvaardig gebleken ook voor bestrijding van de coronacrisis.

Upgrade Jezelf Regio Zwolle is een campagne vanuit de Human Capital Agenda (HCA), een van de vijf regionale opgaven van de netwerksamenwerking Regio Zwolle. René de Heer, voorzitter Arbeidsmarktregio Zwolle en voorzitter HCA: “Upgrade jezelf verwijst naar het je blijven ontwikkelen omdat de arbeidsmarkt voortdurend verandert.”

De andere vier opgaven zijn economie, bereikbaarheid, leefomgeving en energie.

Benieuwd naar de aanpak? Lees hier het artikel of download de pdf.