arrow left Terug

Atlas Regio Zwolle weer beschikbaar!

19 oktober 2020
| Door Regio Zwolle

De tweede druk van de Atlas Regio Zwolle is beschikbaar. Ten opzichte van de eerste editie zijn de puntje op de i gezet, en kaarten en beeldmateriaal waar nodig aangepast. De gemeente Nunspeet is dit jaar toegetreden tot Regio Zwolle en – hoewel nog niet in alle data verwerkt – zichtbaar opgenomen in deze Atlas.

Het doel van de Atlas is het delen van informatie en gegevens. We zien dat bijvoorbeeld beleidsadviseurs bij overheden de Atlas regelmatig raadplegen. Data zijn - naast gezond verstand en goede communicatie – steeds meer nodig om de juiste strategische keuzes te kunnen maken. Bij de lokale gemeente, in de regio, maar ook bijvoorbeeld bij de totstandkoming van de Nationale Omgevingsvisie. De Atlas brengt een schat aan kengetallen, waarden,  ruimtelijke en landschappelijke systemen en structuren prachtig vormgegeven in beeld.

Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen voor naslagwerk of relatiegeschenk? Neem contact op met Regio Zwolle Bureau via regiozwolle@zwolle.nl.

Download hier de Atlas als pdf-bestand