arrow left Terug

Het belang van samenuitdecrisis in de schijnwerpers in ZON’

22 januari 2021
| Door Regio Zwolle

Ondernemers krijgen in deze economisch bijzondere tijden advies en ondersteuning van de Regio Zwolle Brigade, opgericht in opdracht van Economic Board Regio Zwolle (EBRZ). Kennispoort Regio Zwolle en Werkgevers Servicepunt Regio Zwolle zetten hun kennis en ervaring in om ondernemers in de crisis op weg te helpen in de 22 gemeenten. Op www.samenuitdecrisisregiozwolle.nl leest u er alles over. Ook het magazine ZON’ besteedt in de eerste editie van 2021 aandacht aan.

Regio Zwolle Brigade
De Regio Zwolle Brigade informeert ondernemers, beantwoordt vragen en ondersteunt met raad en daad. Het doel is: samen uit de crisis komen in Regio Zwolle. Er zijn specialisten met kennis van liquiditeitsvraagstukken, problemen op het gebied van productieverlies en continuïteit, overcapaciteit of onderbezetting en veiligheidsvraagstukken.

De Regio Zwolle Brigade doet haar werk in aanvulling op de diensten van alle bekende instanties die er al zijn, zoals gemeentes, werkgevers- en werknemersorganisaties, KvK, UWV en sociale diensten. Wie zich als ondernemer meldt via het contactformulier op www.samenuitdecrisisregiozwolle.nl krijgt binnen 24 uur een reactie.

In het artikel in ZON’ vertellen Netty Wakker, directeur Kennispoort Regio Zwolle, Renate Westdijk, aanjager binnen het Werkgevers Servicepunt, en Paul Veld, namens VNO-NCW en MKB Regio Zwolle, over het belang van dit initiatief om ondernemers te ondersteunen in de coronacrisis.

Artikel in ZON’