arrow left Terug

Nieuws vanuit Regio Zwolle United

2 juni 2021
| Door Regio Zwolle

Een hele week in het teken van de logistiek. Dat stond maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei op de agenda bij PEC Zwolle / Regio Zwolle United. Een initiatief in samenwerking met Port of Zwolle, Kennispoort Regio Zwolle en het Logistiek Netwerk. Met onder andere logistieke partnerverhalen, het online Havendiner (lustrumeditie) en de uitverkiezing van de havenondernemer van het jaar (2020) besteedde de organiserende partijen volop aandacht aan dit thema en de ambitie van Regio Zwolle om de vierde economische topregio van Nederland te zijn. PEC Zwolle is het kloppend hart van deze regio, waarbij Regio Zwolle United zich inzet om deze positie te versterken.

Peter Korpershoek is tijdens het Havendiner Regio Zwolle uitgeroepen tot 'Havenondernemer van het Jaar' (2020). Korpershoek is als manager Sales and Business Development werkzaam bij Tielbeke. Hij voegt zich met de titel in een illuster rijtje winnaars, waarvan Thecla Bodewes (directeur Thecla Bodewes Shipyards) de rij sloot.

Meer informatie hierover vindt u op Port of Zwolle | Port of opportunities 

René de Heer onthult logo Clubhuis Regio Zwolle
Met een sportieve openingshandeling onthulde René de Heer (wethouder gemeente Zwolle) de naam van het nieuwe kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Op de gevel van de prachtige nieuwe locatie schittert nu de naam ‘Clubhuis Regio Zwolle’. De locatie is gevestigd in het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle en functioneert als ontmoetingsplaats voor Regio Zwolle. Een plek waar alle lagen uit de samenleving bij elkaar komen en iedereen mee mag doen, zoals een echt clubhuis beaamt.

Meer informatie hierover leest u op PEC Zwolle United