arrow left Terug

Leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle in oktober van start

8 juli 2021
| Door Regio Zwolle

Wil jij je doorontwikkelen tot netwerkprofessional in Regio Zwolle?

Voor wie zich wil doorontwikkelen tot netwerkprofessional in Regio Zwolle is de leergang Samenwerken een mooie kans. Je kunt je nu aanmelden voor deze derde editie van de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle!

Deze leergang is voor medewerkers van provincies, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties. Je krijgt een inkijk in de werelden van overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties. Meer weten? Bekijk de folder over de leergang!

Wat is de kern van de leergang?
Samenwerken is een kunst. Zeker in regionaal verband en wanneer je maatschappelijke vraagstukken wilt oplossen. En wanneer er veel partijen zijn, met ieder eigen invalshoeken en belangen. Samenwerken gaat dan niet vanzelf. In de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle leer je wat het succes van een samenwerking bepaalt. Hoe je een samenwerking evalueert en welke instrumenten er zijn om de samenwerking beter te maken.

Praktijkervaring van ervaren vakdocenten
Ondernemers, bestuurders en directeuren die samenwerken in Regio Zwolle, leveren een bijdrage vanuit deskundigheid en praktische ervaring. De leergang bestaat ook uit bijdragen van vakdocenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam en van Common Eye. De leerprogramma’s en begeleiding staan onder leiding van de kerndocenten Maarten Hageman en Corné Paris. Maarten Hageman is zelfstandig adviseur, docent samenwerken van de VNG en van de VU Law Acadamy. Corné Paris is zelfstandig adviseur en coach.

Praktische informatie
De leergang bestaat uit bestaat uit 12 dagdelen, verdeeld over 5 dagen en start in oktober. In de folder vind je meer informatie over deze leergang en over de data en kosten.