arrow left Terug

Economic Board Regio Zwolle brengt bezoek aan Clubhuis Regio Zwolle!

14 juli 2021
| Door Regio Zwolle

Donderdag 8 juli vond de jaarlijkse inspiratiedag van de Economic Board Regio Zwolle plaats bij stichting Regio Zwolle United, in het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle. De board behandelde gedurende de dag allerlei onderwerpen uit de regionale economische agenda.

Ook Regio Zwolle United stond op het programma. Sinds 2010 heeft het team zich met veel energie ingespannen voor Regio Zwolle; op economisch, maatschappelijk en vitaal gebied. Daarbij heeft de stichting verschillende speerpunten die bijdragen aan de agenda van de Economic Board Regio Zwolle.

In het zonnetje gingen de boardleden op de foto op het biljartlaken van PEC Zwolle. Er werd een update gegeven over Regio Zwolle United door Eilt Staal (directeur). Dit werd vervolgd met een rondleiding door Clubhuis Regio Zwolle: het nieuwe gezamenlijke kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Het clubhuis is doordeweeks en rondom wedstrijden een inspirerende ontmoetingsplaats rondom o.a. sociaal- en economische thema’s.


Meer informatie over de Economic Board Regio Zwolle is te vinden op www.ebrz.nl.