arrow left Terug

Beeldbank Regio Zwolle aangevuld met prachtig materiaal

15 september 2021
| Door Regio Zwolle

In de eerste helft van 2021 zijn twee professionele fotografen de regio ingegaan om foto’s en dronebeelden te maken. De foto’s brengen onze vijf regionale opgaven goed in beeld.

Het aanbod van beeldmateriaal is op een prachtige wijze aangevuld. Kosteloos en rechtenvrij kunt u hiervan gebruik maken in uw communicatie vanuit de programma’s economie, menselijk kapitaal, bereikbaarheid, leefomgeving en energie.

De beeldbank is een initiatief van MarketingOost en Regio Zwolle en u kunt de foto’s en dronebeelden hier vinden of via onze toolkit/beeldbank.

De beeldbank is goed te gebruiken hoewel hij op dit moment maximaal vier foto’s per keer kan uploaden. Heeft u behoefte aan andere foto’s mail dan naar regiozwolle@zwolle.nl. We helpen u graag verder.

Heeft uzelf geschikt fotomateriaal om de verbeelding van de regio nog vollediger in kaart te brengen? Mail uw foto dan naar regiozwolle@zwolle.nl Vermeld u erbij waar de foto is gemaakt en door wie? Dan zorgen wij dat de foto in de beeldbank wordt toegevoegd.