arrow left Terug

Peter Snijders schiet Clubhuis Regio Zwolle officieel open

17 september 2021
| Door Regio Zwolle

De naam ‘Clubhuis Regio Zwolle’ schittert al enige tijd op de voorgevel van het MAC3PARK stadion, het nieuwe kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Peter Snijders (voorzitter Regio Zwolle) zorgde met een fraaie uithaal op het veld van PEC Zwolle voor de officiële opening, onder aanmoediging van circa honderd gasten op de hoofdtribune. Eerder deze middag vond er ook een inspiratiesessie plaats voor de wethouders sport uit Regio Zwolle.

Welkom
Vanaf de rand van het strak gemaaide en zonovergoten veld heette Jolanda van der Veer (directeur-bestuurder SportService Zwolle) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) de gasten van harte welkom. Zij bedankten de aanwezige partners en iedereen die, op welke manier dan ook, een bijdrage had geleverd aan de realisatie van Clubhuis Regio Zwolle.

Evert Leideman (bestuursvoorzitter Regio Zwolle United), overhandigde de teams van SportService Zwolle en Regio Zwolle United bloemen. Hij sprak daarbij zijn waardering uit voor het verzette werk en de realisatie van de nieuwe locatie en bedankte de partners.

Peter Snijders aan schot
Tot slot was regiovoorzitter Peter Snijders aan schot. Nadat hij zijn felicitaties had overgebracht en met enthousiasme sprak over de impact van sport op de regio, mocht hij zich opmaken voor de openingshandeling. Na een dribbel vanaf de middenlijn, in een samenspel met een aantal (maatschappelijke) doelgroepen, werkte Snijders met binnenkant rechts de bal vakkundig langs keeper Zwolfje (mascotte PEC Zwolle). Hiermee werd het bord op de hoofdtribune met het logo van Clubhuis Regio Zwolle onthult en was de opening van de nieuwe locatie officieel! Als cadeau namens Regio Zwolle overhandigde de regiovoorzitter een dartbord aan Van der Veer en Staal  ‘zodat ook in het clubhuis zelf alle pijlen op het doel gericht kunnen worden’, aldus Snijders. Op het dartbord staat ‘Regio Zwolle, samen voor groei’ en de PEC-blauwe pijltjes hebben flights met het logo van de regio.

Beleven
Aansluitend gingen de gasten in groepen uiteen om uiteenlopende activiteiten als walking football, virtual reality en boogschieten te ervaren. Ook werd er een bezoek gebracht aan het clubhuis waar de gasten in vogelvlucht meegenomen werden in prestaties van beide organisaties. Als afsluiting van de dag werd er tijdens de netwerkborrel geproost op nog vele mooie sociaal-maatschappelijke ontmoetingen rondom Clubhuis Regio Zwolle.

De organisatie kijkt terug op een meer dan geslaagde samenkomst en kijkt uit naar een mooie toekomst op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied!