arrow left Terug

Mark Strolenberg (VVD) nieuw Tweede Kamerlid uit Regio Zwolle

30 september 2021
| Door Regio Zwolle

Een nieuw regionaal Kamerlid is geïnstalleerd als lid van de Tweede Kamer voor de VVD. Mark Strolenberg werd op dinsdag 7 september beëdigd. Hij woont in Hoogeveen en was tot zijn beëdiging fractievoorzitter namens de VVD in het Algemeen Bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta). Ook was hij gemeenteraadslid in Hoogeveen. Hij is voor de VVD onder meer woordvoeder regionale deals, visserij, interbestuurlijke verhoudingen en financiën mede-overheden. Regiovoorzitter Peter Snijders: “Wij zijn blij met de komst van Mark in de Tweede Kamer. Daarmee hebben wij weer een vertegenwoordiger uit Regio Zwolle erbij in Den Haag. Wij wensen Mark veel succes de komende jaren.