arrow left Terug

Wethouders bezoeken Perron038 in Spoorzone Zwolle 

1 oktober 2021
| Door Regio Zwolle

Met succes samen werken aan de grote innovatievraagstukken van morgen. Dat is wat er gebeurt op Perron038, het innovatiecluster van de Maakindustrie in Zwolle. Eind september kregen de wethouders Economische Zaken van Regio Zwolle de kans om te zien tot welke dynamiek die samenwerking leidt. Managing director Marius Woldberg van Perron038 leidde de bestuurders rond en lichtte toe hoe technici, studenten, onderzoekers en ondernemers gezamenlijk opgaven oppakken.  

Gemeente Zwolle informeerde deze middag ook de wethouders over de ontwikkeling van de Spoorzone. De Spoorzone Zwolle faciliteert de regio met snelle (spoor)verbindingen, nieuwe woonvormen, werkvormen en creativiteit. Iedere dag krijgt dit gebied meer vorm. Een inspirerende middag!  

Bent u ook benieuwd naar dit innovatiecluster van de maakindustrie? Neem contact op met Marius Woldberg via info@perron038.nl.  

Het innovatiecluster Perron038 staat niet op zichzelf. Steeds meer bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden werken samen aan grote innovatievraagstukken. Denk aan initiatieven zoals Innovatiecluster Noordoostpolder, het Polymer Science Park in Zwolle, de IQ Boulevard in Hardenberg en GreenEast in Raalte. Zo investeren we samen in de toekomst en versterken we de economische kracht van de regio.