arrow left Terug

Digitaler worden als bedrijf. Dat kan met MoveDigi 

5 oktober 2021
| Door Regio Zwolle

Slimme, ambitieuze en vooruitstrevende studenten met digi-skills verbinden aan de veelheid aan mkb-bedrijven in de regio. Met als doel om bedrijven digitaal sterk te maken zodat ze beter vindbaar zijn en hun productiviteit kunnen vergroten. Dat is wat MoveDigi wil bereiken. En, natuurlijk ook om studenten de kans te geven om werkervaring op te doen. Want een eerste stap op de arbeidsmarkt blijft altijd lastig, zelfs in deze tijd.

MoveDigi, de Digitale Werkplaats Regio Zwolle, is nu een jaar in volle gang. Al 77  mkb-bedrijven dienden een aanvraag in en al 42 opdrachten werden uitgevoerd door studenten van het mbo en hbo. Mooie eerste resultaten! Maar … tevreden is MoveDigi nog niet. Want met nog twee jaar te gaan wil MoveDigi nog veel meer betekenen voor bedrijven in de regio.

Wat kunnen de studenten voor bedrijven betekenen?
Van simpel tot maatwerk. Sommige bedrijven zijn toe aan een nieuwe website, hebben behoefte aan SEO-teksten of willen beter vindbaarheid zijn. Andere bedrijven hebben verbetervraagstukken op het gebied van automatisering en procesoptimalisatie. Maar er zijn ook bedrijven die vragen hebben over vernieuwende businessmodellen en specifieke maatwerkopdrachten. Het kan allemaal. De studenten zijn van alle markten thuis.

Wilt u optimaal gebruik maken van de digitale mogelijkheden die er zijn en tegelijkertijd enthousiaste studenten een kans geven? Kijk dan op movedigi.nl en meld u aan.