arrow left Terug

Derde editie High Five, het magazine van de Kop van de Veluwe

27 oktober 2021
| Door Regio Zwolle

De Kop van de Veluwe is de bestuurlijke samenwerking van de gemeenten Hattem, Heerde, Oldebroek, Elburg en Nunspeet, alle vijf actief lid (en onderdeel) van Regio Zwolle. Samen presenteren zij de derde editie van High Five, het informatieve magazine van de Kop van de Veluwe.

Deze uitgave staat vooral stil bij de gebiedsverkenning. Rienk Kuiper van het Planbureau voor de Leefomgeving en Stefan Groot van Rabobank geven hun visie op de uitdagingen waar ook Regio Zwolle voor staat als het gaat om bijvoorbeeld de woningbouwopgave. In het magazine ook een gesprek met Piet Tulner van Bedrijvenpark H2O en een verslag van een bezoek aan Jan Bakker, een van de logistieke bedrijven die zich gevestigd hebben op H2O. Tot slot, Liesbeth Vos, wethouder in Oldebroek, geeft haar visie op de snel veranderende arbeidsmarkt.

High Five is online te lezen op www.regiozwolle.info/kopvandeveluwe.