arrow left Terug

Alle diensten van Kennispoort op een rij

25 november 2021
| Door Regio Zwolle

Wilt u een bedrijf opzetten, innoveren, uitbreiden, circulair ondernemen of internationaal zakendoen? Dan bent u bij Kennispoort Regio Zwolle bij het juiste loket. Met praktische individuele adviezen helpen de adviseurs ieder jaar tal van bedrijven met een passende ontwikkeling van het bedrijf. En mede dankzij de steun van Regio Zwolle is het advies voor de bedrijven in de regio kosteloos. Graag delen we dan ook het meest actuele overzicht van alle producten en diensten – met contactpersonen – van Kennispoort, te vinden op: kennispoortregiozwolle.nl/initiatieven/

Graag lichten we er twee nieuwe initiatieven uit: regiozwollecirculair.nl (van het Living lab) en Rond Ondernemen. Living lab brengt alle partners, projecten, ideeen en bijeenkomsten in de regio samen die gaan over duurzaamheid en een vitale, circulaire economie. Het Living lab hoort bij Regio Deal Regio Zwolle en wordt ondersteund door de Economic Board Regio Zwolle. Met de site heeft u een duidelijk overzicht over wat er speelt en waar u bij aan kunt haken.

Rond Ondernemen is een opleidingstraject waarbij de eigen ondernemersvraag centraal staat. In kleine groepen werkt u aan circulaire kennis en visie, zet u opgedane ideeën om in actielijnen en gaat u aan de slag met grondstofkringlopen. Rond Ondernemen helpt met het in kaart brengen van uw businesskansen en leert hoe u daar een verdienmodel van maakt. U leert van andere ondernemers én van een breed regionaal netwerk. Daarnaast biedt Rond Ondernemen een incompany-traject voor ondernemers die concrete circulaire vervolgstappen willen maken. Meer weten? Kijk op regiozwollecirculair.nl.

PDF Kennispoort Initiatieven