arrow left Terug

Roscom uit Zwolle en Trending Tea uit Dronten in de prijzen

16 december 2021
| Door Regio Zwolle


Roscom uit Zwolle (www.roscom.nl) en TrendingTea (www.trendingtea.nl) uit Dronten hebben de awards voor Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle 2021 in de wacht gesleept.  De ondernemers scoren het beste op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met Regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een hele rits! 

De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Midden Regio Zwolle en MKB-Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. De awards werden dan ook uitgereikt tijdens het Regio Zwolle Congres, dat door de stichting werd georganiseerd op 9 december 2021.

Daarnaast is ondernemer J.W. (Wim) Brink inmiddels in het bezit van de allereerste Oevre Award van de Ondernemersverkiezing Regio Zwolle. Deze award is hem toegekend omdat hij onder meer ‘voor veel ondernemers het grote voorbeeld is van hoe je enorm van waarde kunt zijn voor de maatschappij’ zoals je kunt lezen op mkbregiozwolle.nl. Helemaal bijzonder: de Oeuvre Award van de Ondernemersverkiezing Regio Zwolle heet vanaf heden de “Wim Brink Oeuvre Award”.

Kijk voor meer informatie op www.ondernemersprijsregiozwolle.nl of www.regiozwollecongres.nl