arrow left Terug

Vierde editie High Five, het magazine van de Kop van de Veluwe

20 december 2021
| Door Regio Zwolle

Onlangs verscheen de vierde editie van High Five, het magazine van de Kop van de Veluwe. De uitgave staat dit keer geheel in het teken van bereikbaarheid.

Gedeputeerde Christianne van der Wal van de provincie Gelderland en Dorothé Wennekendonk, regiodirecteur Noord Oost Nederland bij ProRail, delen in het magazine hun visie op bereikbaarheid. Zij staan stil bij de ontwikkelingen op het spoor, de snelweg en bij andere vormen van vervoer.

Bestuurders Martijn Dadema en Auke Schipper gaan met elkaar in gesprek over bereikbaarheid en mobiliteit en de noodzaak tot samenwerken. Verder in deze uitgave een interview met wethouder Yasmin Cegerek (Heerde) over de F50 en met de directie van NTP over onder andere grasfalt. Gasthoofdredacteur Auke Schipper stelt in ieder artikel een vraag aan de geïnterviewden.

High Five is ook online te lezen op regiozwolle.info/kopvandeveluwe.

De Kop van de Veluwe is de bestuurlijke samenwerking van de gemeenten Hattem, Heerde, Oldebroek, Elburg en Nunspeet, samen actief lid (en onderdeel) van Regio Zwolle.