arrow left Terug

De Agri & Food sector maakt ambities helder

10 februari 2022
| Door Regio Zwolle

Ondernemers binnen de Agri & foodsector hebben de handen ineengeslagen en trekken voortaan gezamenlijk op in Regio Zwolle als het gaat om onderwerpen als economische beweegruimte, vestigingsfactoren, arbeidsvraagstukken, innovatie, ruimtelijke vraagstukken en werkgelegenheid.  

Dit doen zij onder de naam Agri & Food Netwerk Regio Zwolle. Doel van het netwerk is om als ondernemers samen met overheden, onderwijsinstellingen en andere organisatie meer snelheid te maken en impact te realiseren dan ieder voor zich kan. De komende tijd werken de ondernemers de samenwerking verder uit en volgen concrete acties. Hierbij wordt nauw samengewerkt met Regio Zwolle United, dat ook de opzet van het Logistiek Netwerk Regio Zwolle heeft begeleid. Vóór de zomer wordt een eerste netwerkbijeenkomst gehouden, waarin de plannen voor het Agri & Food Netwerk zullen worden ontvouwd. 

Benieuwd naar waar de sector op inzet en de mooie dingen die al gebeuren? Laat u inspireren door de position paper 

Meer weten over de ambities of heeft u ideeën of suggesties? Bel Bart van Leerdam op nummer 06-23491628 of mail hem op bart.van.leerdam@upgradejezelfregiozwolle.nl