arrow left Terug

Rond Ondernemen start fysieke bijeenkomsten

10 februari 2022
| Door Regio Zwolle

Rond Ondernemen is de circulaire academie voor mkb-bedrijven in Regio Zwolle en helpt ondernemers om nieuwe circulaire businessmodellen op te stellen of het bestaande model aan te passen. En, Rond Ondernemen durft het aan: de eerste fysieke bijeenkomsten staan gepland. Tijdens die speciale warming ups verbindt Rond Ondernemen bedrijven in de regio en gaan bedrijven samen aan de slag met hun circulaire ambities.

Wie wat hoe
De warming ups is DGA’ers en beslissingsbevoegden van mkb-bedrijven in de Regio Zwolle die zich willen verdiepen in de kansen en mogelijkheden van circulair ondernemen en de ambitie hebben een start of vervolgstap hierin te maken. De training is gratis en duurt vier uur. Waar de bijeenkomsten worden georganiseerd vind je hier: Rond Ondernemen | Warming-Up – Regio Zwolle Circulair