arrow left Terug

Terugkijken: masterclass netcongestie tafel Energie – Regio Zwolle

22 maart 2022
| Door Regio Zwolle

Ruim zestig deelnemers, drie inhoudelijke presentaties én een gezamenlijke drive om kennis te delen en op te halen. Dat waren de ingrediënten voor een succesvolle eerste masterclass vanuit de opgave Energie. Tijdens de masterclass met het thema netcongestie vertelden ervaringsdeskundigen van Enexis (Henk Schimmel), provincie Drenthe (Boris Pents) en Liander (René Lemein) over de uitdagingen, oplossingen en decentrale energiesystemen. Ook veel vragen van de deelnemers werden beantwoord.

Erica van Lente, voorzitter tafel Energie leidde de bijeenkomst: “Het was een waardevolle bijeenkomst, met veel enthousiaste deelnemers die hebben aangegeven veel geleerd te hebben.”

Kon u er op dinsdag 8 maart niet bij zijn? De masterclass is via deze link terug te kijken. En voor wie wel aanwezig was en alle informatie even wil opfrissen, hebben we voor u ook de presentaties. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de masterclass en wilt u in contact komen met de sprekers? Mail dan naar regiozwolle@zwolle.nl.