arrow left Terug

Bedrijven strijden om innovatieprijs Regio Zwolle

7 april 2022
| Door Regio Zwolle

Welk bedrijf heeft een unieke innovatie en is klaar om de markt te veroveren? Kennispoort Regio Zwolle daagt bedrijven uit om hun innovatie in te schrijven voor de innovatieprijs van Regio Zwolle. De ondernemer met de beste innovatie ontvangt vrijdag 3 juni 2022 de innovatieprijs tijdens de XIC Experience op het festival Zwolle Unlimited.

Bedrijven met een vestiging in Regio Zwolle kunnen innovaties inzenden via kennispoortregiozwolle.nl/xic-experience/. De vakkundige jury beoordeelt de innovaties onder andere op originaliteit en marktrijpheid. Drie innovaties mogen uiteindelijk door naar de finale. De beste innovatie wordt op vrijdag 3 juni 2022 bekendgemaakt tijdens het evenement de XIC Experience. De winnaar ontvangt een award, lokale publiciteit en een persoonlijk innovatietraject.

Over de innovatieprijs van Regio Zwolle De innovatieprijs van Regio Zwolle is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle. Bedrijven strijden om de innovatieprijs van Regio Zwolle. Het evenement de XIC Experience staat geheel in het teken van innovatie en vindt plaats op het festival Zwolle Unlimited in het centrum van Zwolle. Tijdens de XIC Experience laten innovatieve koplopers en de finalisten hun innovatiekracht zien. Na de prijsuitreiking is er gelegenheid om te netwerken.