arrow left Terug

Terugkijken: Masterclass Waterstof en verduurzaming bedrijventerrein van 19 april

2 mei 2022
| Door Carla Dijkstra

Welke economische kansen biedt waterstof voor Regio Zwolle? Hoe kunnen we bedrijventerreinen verduurzamen? En hoe kunnen we dit als collectief in de praktijk brengen? Deze vragen stonden centraal tijdens de digitale masterclass waterstof en verduurzaming bedrijventerreinen op 19 april. Het was de 2e masterclass van de Tafel Energie Regio Zwolle waar ruim 60 deelnemers aan deelnamen.

Met sprekers vanuit Gasunie, Windesheim en het succesvolle Energie Collectief Utrechtse Bedrijventerreinen (ECUB) was het een inspirerende bijeenkomst waarin veel praktische handvatten werden gegeven om snel aan de slag te gaan. Waterstof biedt veel kansen, voor bedrijventerreinen zoals in Utrecht, maar zeker ook voor het gebruik in de industrie en het zwaar transport. Naast de presentaties was er volop ruimte om vragen te stellen. U kunt de bijeenkomst terugkijken via deze link.

Hieronder vindt u de presentaties:

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze masterclass en wilt u in contact komen met de sprekers? Mail dan naar regiozwolle@zwolle.nl.