arrow left Terug

Uniek introductie-programma Public Affairs in Den Haag

14 juli 2022
| Door Regio Zwolle

De opgaven waar Regio Zwolle voor staat, worden steeds groter en public affairs wint aan belang. Den Haag, Brussel, Europa. Steeds vaker trekken de collega’s van het Regio Zwolle Bureau eropuit om daar te zijn waar de beslissingen vallen. Hoe pakt Regio Zwolle dat aan? Wat staat er op regionale public affairs agenda en hoe vergroot u de beïnvloedingskracht van uw organisatie en de regio? Wie wil weten wat public affairs en lobby inhouden, is van harte welkom op een unieke tweedaagse reis naar Den Haag in september.

Tijdens een speciaal introductieprogramma op 15 en 16 september 2022, een week voor Prinsjesdag krijgt u een gevarieerd programma aangeboden waarin alle facetten van de lobby aan bod komen. U gaat in gesprek met Kamerleden, er is een rondleiding door de Tweede Kamer en u krijgt een introductie op de Haagse lobby. En uiteraard blikken we alvast vooruit op Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen. Het programma staat open voor bestuurders uit de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven. Ook gemeente- en provinciesecretarissen zijn van harte welkom. En zoals portefeuillehouder Richard Korteland het omschrijft: “Een absolute aanrader voor iedere bestuurder of secretaris die echt wil weten wat public affairs inhoudt.”

Het introductieprogramma komt dit jaar in de plaats van het Prinsjesdag Congres. In 2023 pakken we graag de draad weer op met een bijeenkomst in de buurt. Daarover volgt op een later moment meer informatie.

Meer weten over het programma en aanmelden? Klik hier