arrow left Terug

Aanmelden Regio Zwolle Dag 31 maart


Hieronder leest u meer informatie over de verschillende deelsessies. U kunt zich voor één van de deelsessies aanmelden:

 • Arbeidsmarktkrapte: In een krappe arbeidsmarkt is inclusief werken essentiëler dan ooit. Door inclusief te werken vergroot je je aantrekkelijkheid als werkgever en het behoud van je personeel. Tijdens deze deelsessie delen twee ondernemers uit de regio hun ervaringen met de krapte op de arbeidsmarkt en inclusief werkgeverschap. Wat vraagt dit van ondernemers? Wat vraagt dit van de verschillende partners binnen de regionale samenwerking?
 • Strategische sessie Zw8lse: Regio Zwolle is de meest succesvolle onderwijsregio van het land, zo blijkt uit onderzoek van Elsevier. Hoe draagt dit bij aan het boeien en binden van mensen in de regio? Welke kansen biedt dit voor een leven lang ontwikkelen? En welke meerwaarde biedt praktijkgericht onderzoek voor de partners in de regio? Tijdens deze deelsessie neemt de Zw8lse u mee in haar ambities voor de komende vier jaar. Vervolgens praat u aan tafel verder over wat we samen met alle partners van Regio Zwolle kunnen doen om met behulp van succesvol onderwijs de arbeidsmarkt te versterken en mensen te binden en boeien.
 • Ondernemerschap, innovatie en circulariteit (regiodeal) Ontwikkelingen zoals digitalisering, verduurzaming en de opkomst van de circulaire economie veranderen het speelveld waarin het MKB zich beweegt onherroepelijk. Vanuit het regionale samenwerkingsverband en vanuit andere hoeken is er een divers ondersteuningsaanbod voor het MKB. Tijdens deze deelsessie hoort u van ervaringsdeskundigen hoe deze ondersteuning in de praktijk ervaren wordt. Vervolgens gaan we samen in gesprek over het vergroten van de impact en het bereik. Praat u mee?
 • Economic Board Utrecht: ‘s Avonds spelen ‘we’ tegen Jong FC Utrecht. In de middag staat tijdens deze deelsessie het uitwisselen van kennis en ervaring met de Economic Board van regio Utrecht centraal. Wat is de kracht van samenwerken in een Economic Board in een grote regio als Utrecht? Hoe wordt er binnen EBU samengewerkt aan complexe opgaven, terwijl er oog is voor verschillen tussen stedelijke gebieden en vitale kernen? Aan tafel praten we verder over de kansen voor de Economic Board Regio Zwolle.
 • Regio Zwolle United: Match-day! Regio Zwolle United gebruikt sport als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van Regio Zwolle. Samen met 60 partners wordt gewerkt aan impactvolle projeten binnen de domeinen maatschappij, economie en vitaliteit. Hoe kunnen we de kracht van sport inzetten voor de brede welvaart?  Wat kunnen we als regionaal samenwerkingsverband leren van voetbalclub PEC Zwolle en Regio Zwolle United?
 • De toekomst van bruisende binnensteden en dorpskernen: Onlangs heeft MKB-Nederland Regio Zwolle samen met Retail Inn een inspirerende bijeenkomst georganiseerd over ‘de toekomst van bruisende binnensteden & dorpskernen’. Een actueel onderwerp, ook binnen onze regionale samenwerking. Tijdens deze deelsessie geven Peter Brouwer (binnenstadsmanager Deventer) en Marcel Evers (Retail Inn) een terugkoppeling van de belangrijkste uitkomsten en praten we aan tafels verder: Wat vragen deze inzichten van onze regionale samenwerking?

Aanmeldformulier Regio Zwolle Dag 31 maart

 • Vul hier uw voornaam in.
 • Vul hier uw achternaam in.
 • Vul hier de naam van uw onderneming/gemeente/Provincie/vereniging/organisatie in.
 • Vul hier uw functie in.
 • Op dit e-mailadres ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van uw aanmelding inclusief een routebeschrijving naar de locatie.
 • Praat en denk mee over de verschillen in Regio Zwolle, vraagstukken op de arbeidsmarkt, verbinding en samenwerking en meer!
 • Bent u de hele middag en avond aanwezig? Laat het ons weten.
 • Heeft u dieetwensen en/of allergieën? Sluit u later aan? Gaat u eerder weg? Heeft u vragen over Regio Zwolle Dag? Laat het ons weten.