arrow left Terug

Aanmelden Regio Zwolle Dag 31 maart


De aanmelding voor Regio Zwolle Dag 31 maart is gesloten. U bent echter van harte welkom om aan te sluiten bij het event.

Programma
15:30: Inloop en ontvangst
16:00: Opening en plenaire programma met sprekers Jacco Vonhof, Karel Smouter en Farid Tabarki
17:15: Deelsessies over verschillende thema's*
18:00: Dineren en netwerken
19:15: Wandelen van Lümen Eventcenter naar bussinessruimte ‘de Derde Helft’ in het voetbalstadion
20:00: Voetbalwedstrijd PEC Zwolle – Jong FC Utrecht
21:45: Borrel
22:30: Einde Regio Zwolle dag

Locatie en route
Het inhoudelijke programma van Regio Zwolle Dag vindt plaats in Lumen Event Center. Het eventcenter is onderdeel van het voetbalstadion van PEC Zwolle. Na het inhoudelijke programma en diner in het event center, wandelen we via een doorloop naar het voetbalstadion.

U kunt met de auto navigeren naar Lumen Event Center, Stadion Plein 18, 8025 CP, Zwolle.

Parkeren
U kunt parkeren op het parkeerterrein rondom het voetbalstadion. Wij adviseren u om, na het passeren van de slagbomen, zover mogelijk door te rijden naar het achterste gedeelte van de parkeerplaats. Vanaf daar is het slechts één minuut lopen naar het Eventcenter (ingang 18). Deze ingang bevindt zich 30 meter rechts naast de hoofdingang van Hotel Lumen. U wordt hier verwelkomd door grote vlaggen van Regio Zwolle.

Na afloop van de wedstrijd kunt u gratis uitrijden vanaf de parkeerplaats. De slagbomen staan omhoog, u heeft geen uitrijkaartje nodig. Mocht u de wedstrijd niet bezoeken, dan ontvangt u een uitrijkaart van de organisatie bij uw vertrek.