Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn

30 oktober 2019
Door Carla Dijkstra

Donderdag 21 november 2019
Een avond georganiseerd voor alle ZP’ers in Meppel, De Wolden, Westerveld en omgeving. Hiermee een uitgelezen mogelijkheid om de netwerken te verbinden.

Bruisend ZP, ZP Meppel en ZP Westerveld organiseren nu voor het derde jaar een gezamenlijke bijeenkomst. Dit jaar heeft Bruisend ZP de eer om het te mogen organiseren.
Het thema van deze bijeenkomst is:
Hoe koude acquisitie toch heel warm kan zijn; de kunst van een goed gesprek volgens Maria Boelens.

Maria stelt zich voor
Maria Boelens, (1969) werkte na haar opleiding in diverse leidinggevende commerciële en advies- functies bij ABN AMRO en Delta Lloyd. In 2012 schreef zij het succesvolle boek ‘Klanten komen altijd van rechts’, waarin ze de klantgerichtheid in de Nederlandse retailbranche op pakkende wijze analyseerde en beschreef. Sinds 2013 is Maria Boelens partner bij Triple Blended; een landelijk trainingsbureau voor klantsucces, leiderschap en ondernemersvaardigheden. Met meer dan 15 jaar ervaring stellen zij hun expertise ter beschikking voor het succesvoller maken van MKB-ondernemingen, grote ketens en organisaties in retail, horeca en dienstverlening. Zo train(d)e Triple Blended bijvoorbeeld Aldi, van Haren en PostNL.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomst op 21 november a.s. verzorgt Maria een presentatie over haar kijk op, zoals ze het zelf zegt, haar hobby: koude acquisitie. Voor velen een lastig onderdeel van het ondernemerschap; voor Maria een uitdaging waaruit ze juist veel voldoening haalt. Ook andere ZP netwerken uit de omgeving zijn benaderd.

Locatie en Programma
De Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten

19.00 uur inloop met koffie/thee en wat lekkers
19.30 uur inleiding/mededeling bestuur
19.40 uur presentatie door Maria Boelens

Zoals gebruikelijk sluiten we af met een borrel.
De koffie en twee consumpties nemen wij voor onze rekening.

Kosten
Deelname voor leden van ZP Netwerk Westerveld, ZP Meppel en Bruisend ZP is gratis. Niet-leden/try-outs betalen deze avond € 25,00.

Aanmelden
Graag horen we uiterlijk maandag 11 november a.s. of je aanwezig bent. Meld je aan via je eigen ZP vereniging.

We hopen op een grote opkomst. Try-outs zijn van harte welkom. Tip ook jouw netwerk over dit event! Neem een ZP’er mee! Wij dagen jij uit! Om tenminste één ZP’er buiten ons netwerk mee te nemen als try-out. Van een try-out hebben we de naam, bedrijfsnaam en het mailadres nodig

191029 flyer social media