Nationaal Export Event 2019

28 oktober 2019
Door Carla Dijkstra

Exporteert u goederen of diensten? En wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 6 november naar hét evenement in Breda voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes: het Nationaal Export Event.

Naast een programma met interessante sprekers kunt u ook uw exportkennis weer opfrissen door workshops of huiskamergesprekken te volgen. En uiteraard kunt u zich aanmelden voor één-op-één-gesprekken met vertegenwoordigers van het Nederlandse buitenlandnetwerk.

Sprekers

  • Marieke Blom (Hoofdeconoom ING): over de laatste trends en ontwikkelingen in Nederland.
  • Taco Bresser (Directeur Bresser): over ervaringen van een ondernemer die wereldwijd actief is.
  • Peter Potman (plv. Directeur-Generaal bij ministerie van Buitenlandse Zaken): over Expo 2020 Dubai, een wereldpodium voor ondernemers.
  • Jacco Vonhof (Voorzitter MKB Nederland): in gesprek met ondernemers over exportambities.

Bekijk het hele programma

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is bedoeld voor personen werkzaam bij exporteurs van goederen en diensten. Ook medewerkers van kennisinstellingen en ngo’s zijn welkom. Valt u niet onder deze doelgroepen maar wilt u wel deelnemen, dan wordt uw aanvraag door ons beoordeeld. Als wij uw aanmelding afwijzen, informeren wij u hierover binnen 7 werkdagen.

Wat?

Ook dit jaar kunt u individuele gesprekken inplannen met Nederlandse diplomatieke vertegenwoordigers uit meer dan 100 landen en specialisten van Evofenedex, ING, Oranje Handelsmissiefonds en RVO.nl. Wij sluiten de dag af met een informele netwerkborrel om na te praten met collega-exporteurs en specialisten.

Deelname en kosten

Deelname is gratis. Bekijk voor meer informatie de website van het Nationaal Export Event .