arrow left Terug

Achtergrondinformatie


Atlas Regio Zwolle

Wie in Regio Zwolle werkt, woont of recreëert, zal in de allereerste Atlas Regio Zwolle de regio herkennen als een inspirerende weergave ervan. De atlas is een uniek boekwerk met kaarten en beelden die laten zien hoe rijk en gevarieerd Regio Zwolle is. Van cultuur tot cohesie, van ruimte tot recreatie, van wegen tot water. De Atlas Regio Zwolle is een kennisbank en vraagbaak tegelijkertijd. Zij brengt een schat aan kengetallen, waarden,  ruimtelijke en landschappelijke systemen en structuren in beeld.

Het eerste exemplaar ontving Andries Heidema, commissaris van de koning Overijssel, uit handen van Peter Snijders, vicevoorzitter van Regio Zwolle op woensdag 3 juli 2019.

De tweede druk van de Atlas Regio Zwolle is beschikbaar. Ten opzichte van de eerste editie zijn de puntje op de i gezet, en kaarten en beeldmateriaal waar nodig aangepast.

Het doel van de Atlas is het delen van informatie en gegevens. We zien dat bijvoorbeeld beleidsadviseurs bij overheden de Atlas regelmatig raadplegen. Data zijn - naast gezond verstand en goede communicatie – steeds meer nodig om de juiste strategische keuzes te kunnen maken. Bij de lokale gemeente, in de regio, maar ook bijvoorbeeld bij de totstandkoming van de Nationale Omgevingsvisie. De Atlas brengt een schat aan kengetallen, waarden,  ruimtelijke en landschappelijke systemen en structuren prachtig vormgegeven in beeld.

Wilt u een fysiek exemplaar ontvangen voor naslagwerk of relatiegeschenk? Neem contact op met Regio Zwolle Bureau.

Download hieronder de pdf

Download hier de pdf

 

 

Praatplaat Regio Zwolle

Download hier de praatplaat

 

 

 

 

Rapport Regio Zwolle stapt over eigen grenzen

Download hier het rapport