Studentenleven


Zwolle Studentenstad

Ga je in Regio Zwolle studeren? Een goede keus! In steden als Dronten, Hardenberg, Kampen en Meppel kan je aan de slag, maar de meeste opleidingen vind je in Zwolle. Ook de binnenstad, de uitgaansmogelijkheden, de sport- en studentenverenigingen dragen bij aan een goede studententijd.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren zij de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren! Buro Ruis organiseert de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren zij jaarlijks het indoorfestival Paardpop enzovoort.

Wellicht heb je als bestaande student  al kennis gemakat met Buro Ruis. Zij organiseren de Bruisweken tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.

Bekijk wat er allemaal voor studenten te doen is op de site van Buro Ruis.

Overzicht

Benieuwd naar het laatste nieuws, de laatste evenementen en handige informatie over Zwolse studentenverenigingen, sporten, studentenkamers en bijbanen? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Zwolle Studentenstad

studenten Regio Zwolle