Internationalisering


Blik naar buiten

Regio Zwolle kent een rijk verleden. Al in de Middeleeuwen waren Hanzesteden als Kampen en Zwolle aan het handelen met andere (Hanze)steden in Europa. Met de blik naar buiten gericht, ondernemend en nuchter, verrijkte de regio zich op economisch-, cultureel- en intellectueel gebied.

Tegenwoordig vindt men deze ondernemende mentaliteit nog steeds terug in Regio Zwolle. Samenwerking en ondernemerschap buiten de eigen grenzen is heel normaal. Bovendien is de regio dankzij de geografische ligging een zeer aantrekkelijk logistiek knooppunt. Niet voor niets is in Regio Zwolle 's werelds grootste distributiecentrum voor online retail gevestigd, en bevoorraadt Wärtsilä wereldwijd al haar fabrieken en klanten van uit het centrale distibutie centrum in Kampen.  

Trade Office

Bent u ondernemer in Regio Zwolle en wilt u zakendoen in het buitenland? Trade Office biedt bedrijven kansen op de internationale markt. Als onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle is Trade Office het onafhankelijke steunpunt voor internationaal zakendoen in Regio Zwolle. Innovatieve ondernemers vinden bij Trade Office kennis, onderzoekscapaciteit, ervaring en een internationaal netwerk om grensoverschrijdend zaken te kunnen doen.

 

Trade Office

Trade office Regio Zwolle