Parels en ambassadeurs


Wat is een Parel?
De Regio Zwolle kent heel veel parels. Bekende organisaties in Regio Zwolle met internationale allure, maar ook kleine, innovatieve ondernemingen met unieke producten. Bedrijven en instellingen die aantoonbaar onderscheidend zijn.  Er volgen er op korte termijn nog meer. Alleen, niet alle parels zijn even goed zichtbaar en moeten nog worden ontdekt. Zoekt u met ons mee?

Feiten
Wanneer is een organisatie nu exact een parel? Voor de Regio Zwolle is gekozen voor bedrijven en instellingen die aantoonbaar onderscheidend zijn. Hoe? Door het koppelen van feiten aan de organisatie. Een gewonnen award,  een topnotering in een gerenommeerd  onderzoek, het leveren van een unieke prestatie... dat maakt een bedrijf aantoonbaar uniek. Een parel van en voor Regio Zwolle.

Is uw organisatie volgens u ook een parel? Of kent u een bedrijf dat volgens u niet in het overzicht mag ontbreken? 

Bekijk of het betreffende bedrijf voldoet aan de voorwaarden. Naast een op maat gemaakt label, wordt de parel ook vermeld op deze website en wordt een podium geboden om free publicity te genereren. Meer weten? Neem gerust contact op voor een toelichting.