arrow left Terug

Parels uit Regio Zwolle


Regio Zwolle biedt bedrijven volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Regio Zwolle is hard op weg om in 2030 de 4e economische topregio van Nederland te zijn. Sectoren zoals logistiek, e-commerce, health, VTE, agri & food, de maakindustrie en kunststoffen zijn de drijvende krachten achter onze snel groeiende regio. In deze interviewreeks ‘Parels uit Regio Zwolle’ delen iedere maand ondernemers uit Regio Zwolle hun verhaal over ondernemen en werken in deze prachtige regio.

Martin Hemmink CEO van Hanzestrohm

In het eerste interview deelt oprichter en CEO van Hanzestrohm Martin Hemmink zijn inspirerende verhaal: CEO Martin Hemmink is trots op Regio Zwolle en hij realiseert zich hoe belangrijk de wisselwerking is tussen zijn bedrijf en het lokale ecosysteem.

‘Na 69 jaar voelen we ons meer dan ooit verankerd in en verbonden met Regio Zwolle. Dat geef je niet zomaar op’

Lees verder

Gert Leusink, business controller bij Zuidberg in Ens

Al bijna 40 jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert Zuidberg in Ens hoogwaardige innovatieve producten, zoals frontheffen en tandwielkasten voor tractoren. Inmiddels is deze parel in de regio wereldleider in deze (niche)markt en in 50 landen actief. Er zijn 380 medewerkers in dienst.

‘Een groot voordeel van de Noordoostpolder en Regio Zwolle is dat er voldoende ruimte is om te ondernemen’

Lees verder

Bart Reinders directeur van Oxycom

Oxycom uit Raalte mag met recht een parel van de regio worden genoemd. Het bedrijf ontwikkelt duurzame producten en systemen die wereldwijd worden ingezet om het binnenklimaat in commerciële en industriële gebouwen te beheersen.

‘Het gaat erom dat de partijen in Regio Zwolle elkaar versterken en de krachten bundelen’

Lees verder