Daar werken we aan


Werkbedrijf Regio Zwolle

In Regio Zwolle zijn we ervan overtuigd dat werkgevers vooral geïnteresseerd zijn in talent en bereid zijn daarin te investeren. Het doel van Werkbedrijf Regio Zwolle is om 1000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Mensen met een arbeidsbeperking, maar ook 50-plussers en jongeren. 'Daar werken we aan'. Wilt u die investering ook doen? 

 

Werkbedrijf Regio Zwolle is een netwerkorganisatie van 14 gemeenten, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties en onderwijs:

  • Gemeenten: Dalfsen, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland, Zwolle
  • Werkgeversorganisaties: VNO-NCW Midden, MKB Regio Zwolle, LTO Noord
  • Werknemersorganisaties: FNV, CNV Onderwijsinstellingen PrO-VSO

 

Samen werken deze partijen eraan om alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen. Het doel van Werkbedrijf Regio Zwolle is om 1000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Werkbedrijf Regio Zwolle adviseert en begeleidt werkgevers bij het in dienst nemen van een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Bekijk feiten, cijfers en successen op www.daarwerkenweaan.nl

Werkbedrijf Regio Zwolle

1399-bma-ergonomics-3-jpg1200-800